Power Technic tlf +45 70 208 210

Om POWER TECHNIC

Læs Elek. og Data´s artikel om Power Technic her... 

Power Technic er startet i 2010. Firmaet indgår pr. 3. juli 2018 i Addtech Power Division.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med salg af strømforsyninger og relaterede produkter. Vi har derfor en stor viden og erfaring med strømforsyninger og kan hjælpe med at finde frem til den rette løsning.


Power Technic ApS – En niche distributør
Firmaets fokus er teknisk support og levering af strømforsyninger til dansk industri, med udgangspunkt i vores leverandørers brede produktsortiment af strømforsyninger.
Grundet vores direkte kontakt med vores leverandører er vi altid i stand til en hurtig tilbagemelding på tekniske spørgsmål samt yde en optimal logistik og prissætning.


Eneste autoriseret Mean Well distributør i Danmark
Power Technic blev 1. februar 2010 udnævnt til autoriseret distributør af MEAN WELL strømforsyninger i Danmark. Dermed er Power Technic ApS den eneste distributør i Danmark med direkte kontakt til MEAN WELL Taiwan.

 

Lager og levering til tiden
Vi bestræber os på altid at have en lagerprofil der afspejler markedet. Vi har altid et stort lager af standard typer, f.eks. 24V til DIN skinne, men også et bredt udvalg af de mere specielle typer til f.eks. LED belysning. Hvis varen mod forventning ikke er på lager kan vi hurtigt undersøge Mean Wells lager online og give en præcis leveringstid. Såfremt det haster har vi gennem vores samarbejde med andre MW distributører også mulighed for at trække på deres lagre.